Stiri bursiere

Informatii piata

Orice miscare a pretului unui instrument financiar listat la bursa are la origine o stire bursiera. Noi iti punem la dispozitie o selectie a celor mai importante stiri financiare de ultima ora, pentru a putea lua deciziile investitionale in deplina cunostinta de cauza.

24.03.2009

  • AVAS a solicitat o intrevedere cu reprezentantii CE pentru a discuta conversia datoriilor Oltchim

    NewsIn   OLT

    ___
    Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a solicitat Comisiei Europene (CE) o intrevedere urgenta pe tema conversiei in actiuni a datoriilor combinatului chimic Oltchim, a declarat pentru NewsIn presedintele AVAS, Mircea Ursache. 'Ultima informare trimisa la Comisia Europeana prin intermediul Consiliului Concurentei pe tema Oltchim, prin care noi solicitam o intrevedere informala urgenta pe subiectul conversiei in actiuni a datoriilor societatii, a fost trimisa vineri (20 martie - n.red.). Asteptam ca cei de la Comisia Europeana sa ne comunice data la care va avea loc aceasta intalnire', a spus presedintele AVAS. Valoarea nominala totala a creantei Oltchim este de 508.666.618,06 lei, consolidata la nivel de 155.736.561,59 dolari. Ca urmare a viramentelor efectuate de societate la solicitarea AVAS, a fost recuperata suma de 181.542,89 lei, echivalentul a 69.808,08 dolari. Astfel, soldul actual al creantei detinute de AVAS este de 508.485.075,17 lei, echivalentul a 155.666.753,51 dolari la cursul de schimb leu/dolar de la data preluarii creantelor. La soldul creantei mentionate se adauga obligatia de plata a societatii catre AVAS in valoare de 10.063.949,04 dolari, reprezentand dobanda pentru perioada 28 noiembrie 2003 - 28 septembrie 2006. Echivalentul in lei al obligatiei de plata mentionate este de 29.851.465,39 lei. In ceea ce priveste participatia dobandita de AVAS ca urmare a conversiei in actiuni a creantei detinute asupra Oltchim, Autoritatea precizeaza ca ponderea pe care o va detine in capitalul social al societatii variaza in functie de cursul de schimb leu/dolar la care se va realiza conversia, precum si de valoarea creantei care va fi convertita in actiuni, respectiv doar soldul creantei preluate de la MFP (155.666.753,51 dolari) sau soldul creantei preluate, la care se adauga dobanda calculata (165.730.702,55 dolari). De asemenea, ponderea AVAS va fi data si daca actionarii deja existenti vor mentine sau nu cota de participare la capitalul social al societatii la nivelul actual. Presedintele AVAS a adaugat ca, in prezent, la nivelul posibililor furnizori de ajutor de stat, se afla in analiza un proiect mai amplu de sprijinire a societatii pentru depasirea crizei financiare mondiale. Dupa finalizarea acestui proiect, se vor derula etapele necesare in vederea conformarii masurilor de sprijin financiar care se vor implementa la Oltchim cu prevederile legislatiei nationale si europene in domeniul ajutorului de stat. Sursa: NewsIn, 24 martie 2009

    mai mult

  • Azomures vrea sa-si vanda actiunile subsidiarei din Dubai

    DailyBusiness.ro   

    ___
    Cel mai mare producator de ingrasaminte chimice din Romania, AzomuresTargu Mures, intentioneaza sa vinda actiunile pe care le detine la societatea subsidiara Acta Fertilizers din Dubai, a anuntat luni compania. Azomures Targu-Mures (AZO) a anuntat in vara anului trecut ca a deschis o subsidiara in Dubai, la care a contribuit cu 400.000 de dolari, si care urma sa efectueze cercetari si studii de marketing pentru piata externa a produselor companiei. Subsidiara din Dubai, Acta Fertilizers Dubai Multi Commodities Center, este controlata in proportie de 80% de Azomures, iar restul de 20% din capitalul social este detinut de Sabri Erzin Atac, directorul general al societatii. Acta Fertilizers are un capital social de 1,83 milioane dirhami (500.204 dolari), divizat in 1.837 actiuni, cu valoarea nominala de 1.000 dirhami. Azomures a contribuit la infiintarea companiei de marketing cu 400.000 de dolari, pentru cele 1.469 actiuni detinute. Premieri de 1 mil. euro pentru administratorii societatii Conducerea Azomures mai propune actionarilor aprobarea alocarii sumei de 4,35 milioane lei (1,01 milioane euro) in vederea premierii administratorilor societatii pentru activitatea depusa in ultimii 10 ani. Suma, cuprinsa in situatiile fianciare la 31 decembrie 2008, sub forma de provizion, va fi achitata esalonat, in functie de posibilitatile financiare ale societatii, se precizeaza in comunicatul transmis Bursei de Valori Bucuresti (BVB). Pe de alta parte, conducerea Azomures anunta la inceputul lunii ca societatea lucreaza pe stoc inca din luna februarie, de cand a reluat activitatea si ca ia in calcul o noua oprire a productiei, in conditiile in care Guvernul nu acorda subventii agricultorilor pentru ingrasaminte chimice. Azomures are un capital social de 52,6 milioane lei, divizat in 526 milioane actiuni cu o valoare nominala de 0,10 lei. Actionarul majoritar al companiei este Transworld Fertilizers Holding Luxemburg, cu 55,97%, iar Azomures Holding LLC controleaza 19,05% din actiunile companiei. Titlurile companiei se tranzactioneaza la prima categorie a Bursei de Valori Bucuresti (BVB), sub simbolul AZO. Ultima cotatie a titlurilor AZO, de 0,161 lei din sedinta de luni, ceea ce corespunde unei capitalizari de 84,7 milioane lei (19,7 milioane euro). Sursa: Dailybusiness.ro, 24 martie 2009.

    mai mult

  • Ion Alexandru Tiriac intentioneaza sa-si mareasca portofoliul de actiuni listate

    Curierul National   

    ___
    Ion Alexandru Tiriac intentioneaza sa mai cumpere actiuni Flamingo, dar si alte titluri listate la Bursa, considerand ca exista 'niste emitenti foarte interesanti', iar preturile actuale favorizeaza astfel de investitii. 'La pretul acesta, bineinteles ca intentionez sa imi maresc portofoliul de actiuni, insa nu doar la Flamingo. Sunt actionar al acestei companii inca din 2007, cand am inceput sa-mi construiesc un portofoliu in Romania. In ultima vreme, doar am completat acest portofoliu. Nu mi-am facut un barem maxim de detinere. Dupa parerea mea, la ora actuala sunt niste emitenti foarte interesanti pe Bursa si, avand in vedere ca Flamingo este unul dintre acestia, am considerat oportun sa fiu prezent. Faptul ca am depasit 5% este doar o formula matematica', a declarat agentiei Mediafax Ion Alexandru Tiriac, fiul omului de afaceri Ion Tiriac. El a afirmat ca are o lista de companii la care vrea sa cumpere actiuni, insa nu a precizat care sunt societatile vizate si nici domeniile de activitate ale acestora. Firma de brokeraj UniCredit CA-IB Securities a transmis, joi, Bursei de Valori, o notificare prin care anunta ca Ion Alexandru Tiriac detine 5,1245% din actiunile Flamingo. Tiriac controla anterior tranzactiilor prin care a cumparat actiuni Flamingo un pachet reprezentand 4,9999% din titlurile retailerului de IT, electronice si electrocasnice. Sursa: Curierul National, 24 martie 2009.

    mai mult

  • Topul investitorilor straini pe Bursa in 2008

    Business Standard   

    ___
    Fondurile administrate de elvetienii de la Hyposwiss au urcat pe locul doi, iar grupul olandez ING a intrat direct pe locul al treilea intr-un top al celor mai mari investitori straini de portofoliu de la Bursa, dominat, in continuare, de americanii de la Julius Baer. Potrivit unei analize Business Standard, 25 dintre cele mai mari fonduri straine de investitii aveau, la finele anului trecut, plasamente in companiile de pe BVB in valoare de 775,8 milioane de lei (aproape 200 mil. euro). Valoarea detinerilor fondurilor a scazut de peste trei ori fata de anul trecut, in special din cauza deprecierii masive a actiunilor romanesti, dar si din cauza faptului ca multi dintre investitorii straini au decis sa-si reduca expunerile pe Romania. Bursa de la Bucuresti a pierdut, anul trecut, 70-80% pe principalii indici, fiind una dintre tarile cu cele mai mari pierderi bursiere din 2008. Fondurile Julius Baer, administrate de Artio Global, au ramas si in 2008 pe primul loc in topul celor mai mari investitori straini de portofoliu de la BVB, insa valoarea actiunilor detinute a scazut simtitor, pana la 263,2 milioane de lei (peste 66 mil. euro), de la circa 200 mil. euro in 2007. Exceptand Julius Baer, cea mai mare parte a investitorilor straini cu o expunere mai importanta pe Romania sunt fonduri “blocate” pe pietele din regiune, printre acestea fiind Danube Tiger (Hyposwiss), ING Romanian Equity Fund (ING International Advisory), Romanian Foreign Balanced Fund (Alpha Mutual Fund Management), Roemenie en Bulgarije Fonds (MEI). Fondurile elvetienilor de la Hyposwiss aveau la finele anului trecut plasamente la Bursa de Valori București in valoare de aproape 100 milioane de lei (25 milioane de euro). Potrivit raportului anual, fondul Hyposwiss Danube Tiger avea circa 12 milioane de lei investiti in actiunile Romcarbon Buzau. Printre cele mai importante detineri ale Hyposwiss in Romania intra si Antibiotice Iasi, la care, la sfarsitul anului 2008, elvetienii aveau o expunere de circa noua milioane de lei. Hyposwiss investeste la Bursa de Valori București (BVB) in special prin fondurile Danube Tiger si Euroland, cea mai mare expunere pe Romania avand-o fondul Danube Tiger. Suedezii de la East Capital, care erau pe locul 2 in topul investitorilor din 2007, au ajuns la finele anului 2008 sa ocupe pozitia a patra, cu o expunere pe BVB de circa 45 milioane de lei. Si estonienii de la Trigon Capital si-au redus expunerea pe Romania, astfel ca, potrivit raportarilor financiare de la sfarsitul anului trecut, fondurile Trigon mai aveau plasamente in actiunile romanesti in valoare de circa doua milioane de euro, fata de peste 20 in 2007. Trigon Capital a coborat pe locul 17, de pe locul 6 in 2007. Una dintre surprizele clasamentului a fost ING (ce avea pe Bursa locala actiuni in valoare de 57 milioane de lei la sfarsitul lunii decembrie), care ocupa pozitia a treia in top. ING investeste pe Bursa locala prin trei fonduri, insa cea mai mare expunere pe BVB o are fondul ING Romanian Equity, care a fost lansat in urma cu un an. Principalele detineri ale ING pe Bursa locala sunt Banca Transilvania, Petrom si BRD. Pe de alta parte, Morgan Stanley, care anul trecut era unul dintre primii zece mari investitori de la Bursa, a vandut pe parcursul anului 2008 aproape toate detinerile pe care le avea pe piata locala. La sfarsitul lunii decembrie, Morgan Stanley mai avea in portofoliu doar actiuni Petrom, in valoare de circa 3,5 milioane de lei. In 2008, investitorii straini au retras bani de pe piata principala a BVB, pentru prima data din 2001, potrivit datelor Bursei, in conditiile in care piata locala a trecut prin cel mai prost an din istorie. Potrivit datelor Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare (CNVM), fondurile de investitii americane si cele suedeze au avut cele mai mari vanzari nete, atat pe BVB, cat si pe Rasdaq, iar cele mai mari cumparari au fost realizate de fondurile inregistrate in asa-numitele “paradisuri fiscale”, precum Cipru sau Luxemburg. Activitatea strainilor s-a redus simtitor pe parcursul lui 2008, in conditiile in care Julius Baer, cel mai mare investitor strain, a avut portofoliul “inghetat” in cea mai mare parte a anului. In perioada 31 iulie-31 octombrie, fondurile administrate de Artio Global si-au dezghetat portofoliile, insa nu au vandut din detinerile mari de pe BVB. Fondurile Julius Baer nu si-au publicat inca portofoliile de la sfarșitul lunii decembrie 2008, insa, potrivit raportarilor lunare, valoarea participatiilor detinute de Julius Baer a ajuns la 263 mil. lei la sfarsitul anului. Sursa: Business Standard, 24 martie 2009.

    mai mult

  • Brandurile Sicomed au adus cehilor de la Zentiva Romania un profit de 5,44 de ori mai mare in 2008

    BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   SCD

    ___
    Producatorul de farmaceutice 'Zentiva' Romania (simbol bursier SCD), parte a Grupului ceh 'Zentiva N.V.' a obtinut, in 2008, un profit net preliminat de 23,18 milioane de lei, de 5,44 de ori mai mare fata de cel raportat in 2007, potrivit rezultatelor financiare comunicate, ieri, de societate. 'Profitul raportat arata ca indus¬tria farmaceutica este destul de stabila, in conditii de criza', a declarat, pentru ziarul BURSA, Rares Sofariu, potofolio manager, la casa de brokeraj 'KD-Capital Management'. Domnia sa este de parere ca, in actualele conditii de piata, va conta foarte mult daca reprezentantii 'Zentiva' vor anunta distribuirea profitului sub forma de dividende. Brandurile traditionale ale companiei 'Sicomed', preluata de cehii de la 'Zentiva', precum 'Algocalmin', 'Antinevralgic' si 'Extraveral', alaturi de alte medicamente produse de 'Zentiva' au urcat vanzarile companiei cu pana la 20,1% in 2008 (raportat in moneda nationala), fata de anul trecut, potrivit reprezentantilor societatii. Vanzarile s-au accelerat simtitor in ultimul trimestru al anului trecut, cand au crescut, raportate in lei, cu 91,8% fata de perioada similara din 2007. Anul trecut, cifra de afaceri a companiei s-a ridicat la 218,5 milioane de lei, in crestere cu 12,63% fata de 2007. Veniturile companiei au crescut, anul trecut, cu 12,84%, la 237,26 milioane de lei, in timp ce cheltuielile s-au majorat intr-un ritm mai putin alert, cu 2,96%, la 207,19 milioane de lei. Cheltuielile financiare totalizau, la finele anului trecut, 10,52 de milioane de lei, diminuandu-se usor, cu 1,21% fata de aceeasi perioada din 2007. Acestea au fost, insa, surclasate de veniturile financiare care s-au majorat, in 2008, cu 72,64%, la 18,02 milioane de lei. In intervalul ianuarie-decembrie 2008, veniturile din exploatare ale companiei s-au apreciat la 219,24 milioane de lei, cu 9,72% fata de intervalul similar din 2007, cand erau cifrate la 199,8 milioane de lei. In acelasi timp, cheltuielile din explotare ale societatii au crescut cu 3,19%, la 196,66 milioane de lei. La finele anului trecut, societatea a raportat un profit din exploatare de 22,57 milioane de lei, de 2,44 de ori mai mare fata de profitul similar raportat in decembrie 2007. 'Zentiva' Romania are o valoare de piata de 183,46 milioane de lei, potrivit pretului mediu de 0,44 lei/actiune, inregistrat in sedinta bursiera de ieri. De la inceputul anului, actiunile SCD s-au apreciat cu peste 57%, partial si datorita asteptarilor investitorilor privind o eventuala oferta publica de preluare obligatorie lansata de Sanofi-Aventis ca urmare a achizitionarii companiei-mama. Potrivit ultimelor raportari bursiere, 'Venoma Holdings Limited Nicosia CYP' controleaza 50,98% din companie, iar 'Zentiva NV Amsterdam NLD' are o participatie de 23,92% din capitalul social al emitentului. Sursa: Bursa, 24 martie 2009.

    mai mult

  • Marcarile de profit au trecut Bursa pe rosu marti

    DailyBusiness.ro   

    ___
    ... fiind prea devreme sa ne dam seama daca mini-trendul a luat sfarsit', a declarat pentru NewsIn Alin Brendea, vicepresedintele casei de brokeraj Prime Transaction.

    mai mult

23.03.2009

  • Actionarii SIF Transilvania au majorat pragul de detinere la 5%

    ZF RO - FONDURI MUTUALE   SIF3

    ___
    Actionarii SIF Transilvania (SIF3) au aprobat vineri majorarea pragului maxim de detinere de la 1% la 5%, masura despre care institutia de reglementare a pietei, Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM), spune ca incalca reglementarile in vigoare. Cresterea pragului de detinere nu se refera si la drepturile de vot aferente acestora, care a ramas la 1% din capital, drepturile aferente numarului de actiuni care depasesc acest prag urmand sa fie suspendate. Decizia de majorare a pragului de detinere a fost luata cu actionari ce detineau 33,1% din drepturile de vot ale societatii, 95% dintre acestia fiind de acord cu propunerea, potrivit raportului emis pe Bursa de reprezentantii SIF Transilvania. CNVM i-a obligat pe reprezentantii SIF sa prezinte ca prim punct pe ordinea de zi pozitia oficiala a institutiei de reglementare cu privire la faptul ca propunerile conducerii SIF Transilvania privind majorarea pragului de detinere incalca legislatia in vigoare. Totusi comisia nu a luat pana in prezent nicio masura concreta pentru a se opune acestei intentii exprimate de conducerea si actionarii societatii. 'CNVM ca institutie de reglementare putea sa faca mult mai multe. Putea sa suspende managementul SIF Transilvania sau putea sa-i amendeze', considera Ionut Dobrinescu, avocatul Cocor Bucuresti, care spune ca ar putea sa ceara in justitie anularea hotararii. Reprezentantii CNVM nu au putut fi contactati ieri pentru a oferi mai multe informatii. Este pentru a doua oara cand SIF Transilvania reuseste sa stranga cvorumul necesar aprobarii unei hotarari intr-o Adunare Generala Extraordinara, dupa cea din 2007, cand actionarii SIF Transilvania au decis atunci dublarea capitalului social prin incorporarea rezervelor. Operatiunea a fost atunci contestata de unii din actionarii societatii, respectiv firma Cocor Bucuresti si actionarii acesteia din urma, in cadrul unor procese care se judeca si astazi. 'Este de bun-simt sa atacam hotararea SIF Transilvania pentru ca ei au mereu problema cvorumului care nu este suficient pentru a lua decizii asa cum au toate SIF-urile. A doua problema este aceea ca nu intocmesc situatii financiare consolidate, fapt ce-i descalifica ca fond de investitii', spune Ionut Dobrinescu, avocatul Cocor. Firma s-a opus in adunarea generala propunerii de majorare a pragului de detinere considerand ca este o masura care le face pe plac 'oligarhilor' SIF Transilvania, adica celor care deja detin peste 1% din capitalul societatii si care doresc sa-si pastreze participatiile la SIF. Reprezentantii SIF3 nu au putut fi contactati ieri. Din actionarii prezenti la Adunarea Extraordinara a SIF Transilvania, care detineau peste 36% din capitalul societatii, circa 3% aveau drepturile de vot suspendate. In procentul de voturi anulate de 3% sunt incluse cele ale actionarilor care deja depasesc pragul de 1% din capitalul social si cele detinute de firme afiliate societatii de investitii financiare pe care aceasta le controleaza si care detin actiuni la SIF Transilvania. Titlurile SIF3 au crescut in martie cu 16% si pe fondul unui posibil interes manifestat de unii actionari de a-si majora participatiile la SIF Transilvania peste 1% din capital. Sursa: Ziarul Financiar, 23 martie 2009.

    mai mult

  • BERD ar putea acorda Petrom 200 mil. euro pentru constructia unei centrale electrice

    ZF RO - FONDURI MUTUALE   SNP

    ___
    Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) ar putea imprumuta companiei Petrom pana la 200 milioane euro, fondurile fiind destinate constructiei unei centrale electrice la Brazi, informeaza Mediafax. Proiectul unitatii, a carui valoare totala se ridica la 500 milioane euro, 'respecta cele mai inalte standarde tehnice si va indeplini cele mai noi cerinte europene din domeniul protectiei mediului', se arata intr-un anunt al BERD. Proiectul va contribui la stabilizarea sistemului de electricitate din Romania, la restructurarea activelor de acest tip, prin utilizarea celor mai moderne solutii tehnice, si la sprijinirea sectorului privat, oferind astfel premisele implementarii si a altor investitii de acest gen, noteaza BERD. Sursa: ZIarul Financiar, 23 martie 2009.

    mai mult

  • Teraplast intentioneaza sa nu acorde dividende

    Wall-Street.ro   TRP

    ___
    Conducerea producatorului de PVC Teraplast Bistrita (TRP) propune actionarilor sa nu distribuie dividende din profitul de 19,4 milioane lei obtinut in 2008, in conditiile in care nici anul trecut compania nu a impartit castigurile, potrivit convocatorului transmis vineri Bursei. Teraplast intentioneaza sa nu acorde dividende Daca actionarii isi vor da acordul in acest sens, cea mai mare parte a profitului va ramane nerepartizata (16,5 milioane lei), in timp ce 1,09 milioane lei vor fi pastrati ca rezerva legala, iar 1,83 milioane lei vor reprezenta suma aferenta participarii salariatilor la profit. Propunerea va fi discutata de actionari in adunarea generala din 23/24 aprilie. Teraplast Bistrita si-a majorat profitul net cu 19% anul trecut, pana la 19,47 milioane lei (5,29 milioane euro), pe fondul afacerilor in usoara crestere, fata de cel din 2007, de 16,32 milioane lei. Cifra de afaceri a firmei a avansat in 2008 cu numai 5%, la 195,29 milioane lei (53,07 milioane euro), comparativ cu nivelul inregistrat in 2007, de 185,79 milioane lei. Firma Teraplast face parte din grupul cu acelasi nume, care mai include subsidiarele Plastsistem si Politub. Teraplast este cel mai mare procesator de PVC din Romania, Plastsistem produce panouri sandwich si structuri metalice pentru constructii comerciale si industriale, iar Politub produce tuburi din polietilena pentru retelele de gaz si apa. Principala companie a grupului, Teraplast SA, este listata la categoria a doua a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) sub simbolul TRP si, potrivit ultimei cotatii, de 0,33 lei, valoarea de piata a societatii se ridica la 89,36 milioane lei (4,22 milioane euro). Sursa: Wall-Street.ro

    mai mult

  • Rally-ul ar putea continua pana la jumatatea lunii aprilie

    Curierul National   

    ___
    Ultima sedinta de tranzactionare de la BVB a saptamanii trecute a fost una pozitiva, tendinta de apreciere a pietei mentinandu-se in continuare. Rulajele in piata regular s-au cifrat la 10 milioane de lei, iar toti indicii reprezentativi ai Bursei au inchis peste nivelul de referinta. Optimismul de pe pietele internationale a avut efect si asupra investitorilor de la Bucuresti care inca mai cred in potentialul de continuare al rally-ului. Indicele BET, al blue-chip-urilor, a urcat cu 2,57%, pana la valoarea de 2.296,65 de puncte, in timp ce indicele compozit BET-C a consemnat un avans asemanator (+2,19%). Cresterea a fost ceva mai moderata (+0,87%) pe indicele financiar BET-FI, care s-a consolidate peste pragul psihologic de 10.000 de puncte. 'Era fireasca o astfel de revenire. Suntem inca departe de finalul crizei, aceasta ar mai putea dura ceva timp, dar acum este un binemeritat moment de respiro dupa un picaj destul de abrupt al pietei. Cred ca aceasta tendinta pozitiva se va mentine pe parcursul lunii martie si poate si in aprilie, dupa care nu mai sunt la fel de optimist', a declarat pentru Curierul National Iulian Panait, presedinte la KTD invest. Aproape jumatate din lichiditatea pietei a fost asigurata de transferurile cu titlurile BRD Societe Generale, care s-au apreciat cu 5,22%, pana la un pret de 6,05 lei/actiune. Celalalt titlu bancar lichid de la cota BVB, cea a Bancii Transilvania (TLV), a crescut cu 4,14%, pana la 0,755 lei/actiune, pe fondul unor volume de 1,73 milioane lei. Un interes sporit s-a putut constata si pe actiunile companiei petroliere SNP Petrom, care au insumat tranzactii de 1,45 milioane lei. Cotatia SNP a urcat usor, cu 0,66%, pana la 0,152 lei/actiune. Schimburi de aproape un milion de lei s-au mai efectuat pe titlurile grupului bancar austriac Erste (EBS) care au scazut cu 1,16% fata de sesiunea precedenta. Lichiditatea pe segmentul societatilor de investitii financiare, cel mai tranzactionat titlu fiind cel al SIF Oltenia (SIF5), pe care volumele au fost de 0,69 milioane lei. Sursa: Curierul National, 23 martie 2009.

    mai mult

Pagina

inchide