Stiri bursiere

Informatii piata

Orice miscare a pretului unui instrument financiar listat la bursa are la origine o stire bursiera. Noi iti punem la dispozitie o selectie a celor mai importante stiri financiare de ultima ora, pentru a putea lua deciziile investitionale in deplina cunostinta de cauza.

13.09.2006

  • Transelectrica a incheiat prima faza a celei mai mari investitii proprii pe piata de energie

    ZF RO - FONDURI MUTUALE   TEL

    ___
    Compania de transport al electricitatii Transelectrica a facut ieri receptia primei faze a celei mai mari investitii derulate pana acum, retehnologizarea statiei Bucuresti Sud.

    Valoarea totala a contractului de modernizare a statiei electrice Transelectrica se ridica la 47,2 milioane de euro, lucrarile fiind executate de catre concernul german Siemens.

    Proiectul, demarat in 2004, a ajuns in faza in care Transelectrica a pus in functiune statia de 220 KV, care a costat 12,5 milioane de euro.

    Statia Bucuresti Sud are un rol strategic in ansamblul sistemului energetic national deoarece este un nod care asigura conectarea la livrarile de energie intre producatorii de energie Nuclearelectrica si Electrocentrale Bucuresti (ELCEN), transportatorul Transelectrica si distributia de electricitate Electrica Muntenia Sud.

    Transelectrica, firma de stat proaspat listata pe Bursa de la Bucuresti, este angajata intr-un masiv program de investitii pentru modernizarea infrastructurii proprii de transport al energiei electrice, estimat la peste 600 mil. euro in urmatorii opt ani.

    'Modernizarea statiei de 220 kV Bucuresti Sud face parte din proiectul de modernizare a statiilor de 400kV, 200 kV, 110 kV, 10 kV Bucuresti Sud. Proiectul reprezinta cea mai mare investitie facuta de Transelectrica pana la aceasta data', afirma Stelian Gal, directorul general al transportatorului de energie.

    Finantarea lucrarilor este realizata partial din surse proprii ale Transelectrica si un credit in valoare de 28 de milioane de euro acordat de catre banca germana Kreditanstalt f?r Wiederaufbau (KfW), care va trebui rambursat in zece ani, din care patru ani perioada de gratie.

    Contractorul general al proiectului este consortiul format din Siemens Austria, Siemens Germania si Siemens Romania, iar subcontractori firmele Energomontaj si TRAPEC. 'Pana la sfarsitul acestui an, vom organiza licitatii pentru alegerea firmelor care vor retehnologiza statiile de transformare de la Gheorgheni, Targoviste, Lacul Sarat, Isalnita, Gura Ialomitei, Pestisu si Iasi', a mai spus reprezentantul Transelectrica, fara a da valoarea totala a acestor proiecte.

    Garantia pentru lucrarile realizate de Siemens are o durata de trei ani.

    'Dupa expirarea acestui termen, dorim sa avem un contract de mentenanta cu acelasi producator, Siemens. Urmeaza sa avem negocieri cu reprezentantii concernului german in legatura a acest lucru', a mai spus Gal. Proiectul ar urma sa se finalizeze in luna august, anul viitor.

    De cealalta parte, Siemens este unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata proiectelor Transelectrica alaturi de ABB, General Electric, Areva si Itochu.

    Pentru Bucuresti Sud, echipamentele Siemens au fost importate.

    De altfel, Siemens, prezent pe piata autohtona si cu unitati de productie, a anuntat ca nu este interesat de productia de componente pentru marile proiecte energetice.

    'Piata de profil nu este destul de mare pentru a face loc inca unui jucator. Deocamdata productia realizata la Electroputere este suficienta', a declarat Georg Antesberger, director energie in cadrul Siemens Austria.

    'Pentru noi, marile proiecte energetice au o importanta majora, dar acum vrem sa dezvoltam mai mult partea de servicii destinate industriei petroliere, metalurgice sau de gaze. Exista un mare potential de crestere in aceasta zona, tinand cont de recentele privatizari', a mai spus Antesberger.

    Actiunile Transelectrica au inceput sa fie tranzactionate la categoria I a Bursei de Valori Bucuresti pe 25 august. Titlurile companiei au inregistrat recent o crestere de 60% depasind astfel de 10 ori castigul obtinut din dobanda pe care o ofera un depozit bancar.

    Transelectrica a inregistrat in primul semestru al acestui an un profit net de 31 milioane de euro, peste castigul inregistrat pe tot anul trecut, de 29,2 milioane de euro.

    Incepand cu aceasta luna, Transelectrica si-a schimbat auditorul. Situatiile financiare ale companiei sunt auditate de firma de servicii profesionale KPMG, care ii inlocuieste pe cei de la Ernst & Young. Ambele firme fac parte din asa-numitul careu de asi al companiilor de profil, The Big Four. Cifra de afaceri a crescut in primul semestru cu 59,3%, pana la 316,4 milioane de euro. In 2005, compania realizase afaceri de 476 milioane de euro.

    BCR, cea mai mare institutie bancara autohtona, este cel de-al treilea actionar al companiei si detine un pachet de 1,2% din Transelectrica, printre actionari fiind si cele cinci SIF-uri. Ministerul Economiei si Comertului controleaza 72% din actiunile companiei.

    Pe Bursa, capitalizarea Transelectrica a fost ieri de 580 mil. euro, la un pret de 27,9 lei/actiune.

    Sursa: Ziarul Financiar, 13 septembrie 2006.'

    mai mult

  • Listarea Fondului Proprietatea, amanata pentru 2007

    Wall-Street.ro   

    ___
    Listarea actiunilor Fondului Proprietatea la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) va fi amanata pentru inceputul anului 2007, deoarece Guvernul nu a adoptat pana acum noua lege de functionare a fondului, a declarat, luni, pentru NewsIn, Alexandru Paunescu,.

    'Sincer, nu cred ca mai este posibila listarea actiunilor fondului in acest an. Procesul de listare a fost incetinit din cauza faptului ca nu a fost inca aprobata ordonanta de urgenta care modifica legea de functionare a fondului. Cel mai probabil vom putea face demersurile pentru listare atunci cand ordonanta va fi adoptata', a declarat pentru NewsIn presedintele Fondului Proprietatea, Alexandru Paunescu.

    Potrivit acestuia, amanarea listarii Fondului Proprietatea nu va influenta evolutia actiunilor la Bursa de Valori Bucuresti. 'Cu siguranta, Fondul va influenta piata in momentul listarii. Nu cred ca amanarea acestui moment poate sa fie un semnal negativ pentru investitorii straini', a mai spus Alexandru Nicolae Paunescu.

    La sfarsitul lunii iulie 2006, Alexandru Nicolae Paunescu anunta, in cursul unei conferinte de presa, ca procedurile pentru listarea Fondului Proprietatea la BVB vor incepe in luna septembrie, iar listarea efectiva urma sa aiba loc pana la sfarsitul anului 2006.

    Ordonanta de urgenta modifica si completeaza Legea 247-2005 privind reforma in domeniile proprietatii si justitiei, stabilind reguli noi pentru functionarea Fondului Proprietatea. Noul act normativ se afla la ora actuala in proces de avizare la ministerele economice, urmand sa intre in dezbaterea Guvernului in momentul in care va avea toate avizele necesare.

    Principalele modificari propuse se refera la politica de investitii, modificarea portofoliului si principalele metode de evaluare a activelor fondului. Fondul Proprietatea ar urma sa fie inregistrat la Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare ca organism de plasament colectiv de tip special, constituit pentru acordarea de despagubiri pentru fostii proprietari care au fost deposedati abuziv de imobile in perioada regimului comunist si care nu mai pot fi despagubiti in natura. Fondul Proprietatea are in prezent in portofoliu actiuni la 114 companii si un capital social de 3,9 miliarde euro.

    Sursa: Wall-Street.ro'

    mai mult

  • Ordonanta pentru privatizarea BCR, adoptata de deputati

    Mediafax   

    ___
    Camera Deputatilor a adoptat, marti, cu 135 voturi 'pentru', 118 'impotriva' si doua abtineri, Ordonanta Guvernului privind adoptarea unor masuri in vederea finalizarii privatizarii BCR.

    In textul legii pentru adoptarea ordonantei se arata ca valoarea despagubirilor pentru orice prejudicii, pierderi sau orice alte sume platibile de catre vanzator cu privire la daunele rezultand din sau in legatura cu obligatiile bancii legate de Bancorex SA, astfel cum sunt acestea definite in contractul de vanzare-cumparare, nu va depasi 50% din pretul de cumparare a pachetului de actiuni platit de cumparator catre AVAS.

    Legea mai stipuleaza ca aceasta valoare a despagubirilor este distincta fata de valoarea de 50% din pretul cumparare a pachetului de actiuni platit de cumparator catre AVAS, ce reprezinta limita pentru despagubiri acordate pentru alte daune, pierderi, precum si alte sume platibile in legatura cu declaratii si garantii, obligatii si raspunderi ale vanzatorului, conform contractului de vanzare-cumparare.

    In textul legii se mai arata ca, in ipoteza in care, in perioada dintre semnarea contractrului de vanzare-cumparare de actiuni si data finalizarii procesului de privatizare, se produce un prejudiciu sau pierdere neta cu o valoare cuprinsa intre 150 de milioane si 300 milioane de euro, evidentiata, in orice mod, in situatiile financiare ale bancii, vanzatorul este autorizat sa despagubeasca banca pentru respectivul prejudiciu sau pierdere neta.

    In cadrul dezbaterilor pe articole, care au avut loc luni, in plenul Camerei Deputatilor, ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, a aratat ca privatizarea BCR nu va crea nici o obligatie suplimentara statului roman.

    Pe de alta parte, ministrul a sustinut ca absorbtia Bancorex de catre BCR a fost integral asumata de statul roman tocmai pentru ca activul BCR sa nu fie afectat.

    El a mai afirmat ca AVAS mai are inca de recuperat unele sume de la cei care au avut datorii catre Bancorex, dar nu poate avansa o suma exacta in acest sens, intrucat mai intai Justitia trebuie sa se pronunte daca cei vizati de AVAS au obtinut ilicit sau nu sumele respective de la Bancorex.

    Vladescu a mai spus ca, in virtutea obligatiilor pe care statul roman si le-a asumat relativ la Bancorex, orice investitor care vine, fie inainte, fie dupa privatizarea BCR, cu un document valid care sa ateste ca acesta are de recuperat de la Bancorex o anumita suma de bani, statul roman va fi obligat sa achite respectiva suma.

    Sursa: Mediafax, 12 septembrie 2006.
    '

    mai mult

  • Rafo isi majoreaza capitalul prin conversia datoriilor in actiuni

    Curierul National   

    ___
    Capitalul social al societatii Rafo Onesti va fi majorat prin conversia in actiuni a unor datorii de 1,89 miliarde de lei si tranzactionarea actiunilor in cadrul unui sistem alternativ administrat de Bursa de Valori Bucuresti, conform unui comunicat transmis de companie BVB. Majorarea a fost aprobata de actionarii Rafo in cadrul Adunarii Generale, convocata la inceputul lunii august, de administratorul Rafo Onesti, firma V&V Trading.

    In cadrul Adunarii Generale din 8 septembrie, s-a aprobat ca actionarii existenti sa aiba dreptul de a subscrie alte actiuni, emise pentru pastrarea ponderii participatiei in capitalul total.

    Totodata, s-a aprobat achizitionarea cu titlu gratuit de catre Rafo a partilor sociale reprezentand 0,0008% din capitalul Hotel Sport, astfel Rafo devenind actionar unic. Actionarii au aprobat si contractul de cesiune incheiat intre persoane fizice la Expert Office, societate la care Rafo este asociat majoritar detinand 99,6% din capital, avand ca obiect cesionarea unei parti sociale reprezentand 0,4% din capital.

    Datoriile companiei Rafo catre bugetul de stat sunt de peste un miliard de lei. Societatea nu recunoaste insa decat datoria de baza, acumulata pana in octombrie 2003, cand Balkan Petroleum a preluat de la firmele Imperial Oil si Canyon Servicos pachetul majoritar de actiuni la Rafo, respectiv 600 milioane lei, transmite Mediafax.

    Potrivit reprezentantilor Rafo, statul va putea sa recupereze banii de la Rafo daca va accepta conversia sumelor in actiuni, acestea urmand sa fie cumparate de noul actionar majoritar, Calder-A, sau vandute pe piata.

    Calder-A a incheiat, in iulie 2005, cu Balkan Petroleum, un contract pentru preluarea a 98% din actiunile Rafo, depunand in mai 2006 la Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului documentele pentru aprobarea novatiei. AVAS nu a emis inca o hotarare in acest sens.

    Sursa: Curierul national, 13 septembrie 2006.

    mai mult

12.09.2006

  • Carbid Fox Tarnaveni cauta solutii pentru evitarea falimentului

    ZF RO - FONDURI MUTUALE   

    ___
    Consiliul de Administratie al companiei Carbid Fox Tarnaveni ar putea elabora un proiect de reorganizare a firmei, printre solutiile propuse fiind reducerea numarului de angajati, inchirierea sau vanzarea unor active sau reducerea cheltuielilor prin externalizarea unor activitati. Carbid-Fox Tarnaveni a intrat, la inceputul lunii mai, in procedura de reorganizare judiciara, pe fondul unor datorii in valoare de 11,7 mil. lei (3,3 mil. euro) catre Electrica Transilvania Nord, potrivit companiei. Totodata, reorganizarea firmei ar putea fi facuta prin diversificarea gamei de produse, identificarea unor noi piete de desfacere, recuperarea creantelor si obtinerea unor resurse financiare pentru sustinerea activitatii, precum creditele bancare si atragerea de investitori.

    Valoarea cumulata a datoriilor Carbid-Fox catre furnizori se ridica la peste 20 mil. lei (5,7 mil euro).

    Sursa: Ziarul Financiar, 12 septembrie 2006.

    mai mult

  • BRD si ACAROM au semnat un acord de parteneriat

    www.SMARTbank.ro   BRD

    ___
    BRD Groupe Societe Generale si Asociatia Constructorilor de Automobile din Romania (ACAROM) au semnat un protocol care defineste domeniile de colaborare in ceea ce priveste promovarea investitiilor in Romania si oportunitatile de afaceri in domeniul constructiilor de automobile.

    'Acordul semnat astazi porneste de la realitatea ca industria automobilului are o contributie esentiala la cresterea generala a balantei comerciale', a declarat presedintele BRD, Patrick Gelin.

    Presedintele ACAROM, Constantin Stroe, a spus ca acest acord este menit sa imbunatateasca comunicarea cu furnizorii din industria constructiei de automobile. ACAROM grupeaza 105 firme furnizoare de componente dintre care peste 50 sunt concurente ale grupului Dacia Renault, a spus Stroe.

    Prezent la semnarea documentului, directorul general al grupului Renault Romania, Francois Fourmont a spus ca alianta Renault-Nisan este interesata de orice oportunitate de investitii in Romania si ca in prezent se deruleaza un proiect numit Renault Techno-Romania, in care vor fi create in perioada 2008-2009 peste 2.000 de locuri de munca pentru ingineri.

    Ambasadorul Frantei la Bucuresti, ES Herve Bolot, a reamintit importanta stabilitatii cadrului legislativ al mediului de afaceri romanesc si ameliorarea sistemului de impozitare, remarcand ca un fapt incurajator pentru investitorii straini si mediul de afaceri recenta imbunatatire a ratingului de tara anuntata de agentiile de evaluare financiara Fitch si Standard&Poor’s.

    Sursa: www.SMARTbank.ro'

    mai mult

  • Coface a imbunatatit ratingul Romaniei

    Gardianul   

    ___
    Agentia franceza de rating Coface a imbunatatit ratingul de tara acordat Romaniei, de la B la A4, a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, directorul general al institutiei, Jerome Cazes. „Romania a inregistrat progrese din punct de vedere al investitiilor straine, iar Coface i-ar putea acorda, in cateva luni, ratingul A3“, a adaugat el.

    Pe de alta parte, Varujan Vosganian, presedintele Comisiei de Buget, Finante si Banci din Senat, a declarat ca „Romania ar fi trebuit sa primeasca un rating de A3, date fiind obstacolele depasite de tara noastra in ultimii ani“. El a subliniat ca obiectivul actualei guvernari a fost diminuarea riscurilor prin crestere economica, cu limitele impuse de tintirea inflatiei.

    „Romania este nedreptatita cu acest A4. Solicit agentiei Coface sa revizuiasca datele despre Romania”, a spus Vosganian.

    Potrivit acestuia, Romania a atins, anul trecut, standardele in privinta reformei macroeconomice. Cu toate acestea, el a afirmat ca „exista in continuare vulnerabilitati de natura fiscala, legate de agricultura, sistemul de asigurari sociale si competitivitatea externa“.

    Sursa: Gardianul, 12 septembrie 2006.

    mai mult

11.09.2006

  • Petrom cere in justitie 45 mil. euro de la companiile Conpet si Petrotrans

    ZF RO - FONDURI MUTUALE   COTE  SNP

    ___
    Petrom, cea mai mare companie romaneasca, aflata in portofoliul grupului austriac OMV, a decis sa ceara in justitie plata a circa 45 de mil. euro de la companiile de transport Conpet Ploiesti si Petrotrans, carora le imputa lipsa unei cantitati de 54.500 de tone de produse petroliere. Aceasta cantitate de produse petroliere apartine Petrom si ar fi trebuit sa se afle in custodia celor doua companii, afirma conducerea Petrom.

    'In acest moment, se pregateste dosarul pentru actionarea in judecata a celor doua companii. In aceste conditii, daca noi vom castiga procesul, nu cred ca acestea au vreo sansa pentru a evita intrarea in faliment', a declarat la finele saptamanii trecute Mariana Gheorghe, CEO al Petrom.

    Din suma de 45 mil. euro, daca ar castiga procesul, compania Petrom ar incasa practic numai jumatate din acesti bani, restul fiind accize si TVA-ul aferente cantitatii de 54.500 de tone de produse petroliere.

    In aceste conditii, motivul principal pentru care Petrom initiaza acest demers este mai degraba rectificarea in contabilitatea companiei decat recuperarea propriu-zisa a valorii produselor lipsa.

    Contactat de Ziarul Financiar, Liviu Ilasi, directorul general al Conpet Ploiesti, a declarat: 'Conpet nu are niciun litigiu cu Petrom. Orice problema a fost lamurita, iar oficial, noi nu am primit nici o instiintare in acest sens. Sunt de parere ca se face o confuzie in ceea ce se priveste transportul produselor petroliere'.

    Oficialii celeilalte companii acuzate de Petrom, Petrotrans, nu au putut face nici un comentariu pe acest subiect pana la inchiderea editiei.

    Petrom a utilizat, pana in august 2004, pentru transportul produselor petroliere prin conducte serviciile companiilor Petrotrans si Conpet, companii la care statul este actionar majoritar, de atunci folosind calea ferata ca metoda principala de transport.

    Conpet Ploiesti opereaza pentru transportul petrolier o retea de conducte, in timp ce Petrotrans presteaza servicii similare prin conducte, cat si prin transport pe calea ferata. Actiunile Conpet sunt listate pe RASDAQ, unde compania are o capitalizare de 36,8 mil. euro.

    Oficialii Petrom au anuntat inca din iulie lipsa cantitatii de produse petroliere din stocurile aflate in custodia celor doua companii, afirmand la vremea respectiva ca 9.000 de tone inca mai sunt 'recuperabile'. Compania anunta inca de atunci ca au fost constituite provizioanele corespunzatoare in situatiile financiare ale Petrom.

    Austriecii de la OMV au preluat in 2004 un pachet de 51% din actiunile Petrom, companie petroliera integrata cu operatiuni de explorare & productie de titei si gaze, rafinare si distributie de produse petroliere.

    Restul actiunilor Petrom sunt detinute de statul roman - circa 30%, Fondul Proprietatea - 9,9%, Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare - 2,02%, restul titlurilor fiind listate la Bursa de Valori din Bucuresti.

    Din pachetul detinut de stat, salariatii Petrom au dreptul prin lege sa cumpere la acelasi pret cu OMV un pachet de 8% din actiuni.

    Recent, ministrul justitiei, Monica Macovei, a anuntat ca nu va aviza proiectul de act normativ privitor la vanzarea actiunilor Petrom deoarece 'salariatii companiei sunt cei de azi, nu cei de ieri, de alaltaieri sau de acum zece ani'.

    Gestul ministrului a fost contestat de catre reprezentantul Asociatiei Salariatilor din Petrom (PAS), Liviu Luca.

    'Este parerea doamnei Macovei. Noi avem rabdare chiar si pana la schimbarea din functie a acesteia pentru a solutiona aceasta problema', spune Liviu Luca. 'Exista solutii prin care toti cei 50.000 de salariati ai Petrom sa intre in posesia acestor actiuni', a mai spus Luca, fara a da alte detalii privind modalitatea in care s-ar putea realiza aceasta actiune.

    Potrivit reprezentantului PAS, cea mai buna solutie este aceea prin care toti salariatii companiei inregistrati in perioada cuprinsa intre anul 1997, momentul infiintarii SNP Petrom SA si momentul semnarii documentelor de cedare a celor 8% din actiunile companiei, vor beneficia de actiuni Petrom. Ministerul Economiei sustine prin intermediul proiectului de act normativ ca salariatii indreptatiti sunt cei cuprinsi in perioada 1997, momentul infiintarii companiei, si 13 decembrie 2004, momentul in care a avut loc transferul de actiuni in contul grupului OMV.

    Petrom are o capitalizare bursiera de 8,92 mld. euro la un pret de 0,555 lei pe actiune.

    Sursa: Ziarul Financiar, 11 septembrie 2006.'

    mai mult

  • Dafora imprumuta 38 mil. euro

    ZF RO - FONDURI MUTUALE   COMI  DAFR

    ___
    Actionarii companiei Dafora Medias, cu operatiuni in domeniul forajului petrolier si al constructiilor, au aprobat contractarea unui imprumut in valoare de 38 mil. euro pentru achizitionarea de imobilizari financiare. Creditul va fi garantat cu cesiuni de creante si garantii asupra participatiilor, utilajelor si bunurilor societatii. Dafora, controlata de catre omul de afaceri Gheorghe Calburean, intentioneaza sa achizitioneze un pachet de peste 30% din actiunile Condmag Brasov, detinut in prezent de Pompei Hadarean. Dafora a incercat sa cumpere la sfarsitul lui iulie circa 45,9 mil. actiuni Condmag, insa tranzactia a fost anulata deoarece societatea de brokeraj care a intermediat operatiunea nu indeplinea toate conditiile necesare derularii tranzactiei.

    Actionarii Dafora au aprobat si majorarea capitalului social cu circa 1,67 mil. euro (5,9 mil. lei). In urma acestei operatiuni, Gheorghe Calburean detine 61,3% din actiuni, principalul actionar minoritar fiind Dafora Group, cu 10,5% din actiuni.

    Sursa: Ziarul Financiar, 11 septembrie 2006.

    mai mult

  • AVAS are verde la privatizarea BCR

    Curierul National   EBS

    ___
    Executivul a aprobat documentele necesare finalizarii procesului de privatizare a BCR, transmite Mediafax. Actul normativ, initiat de Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului, fixeaza masuri referitoare la eventualele plati ce ar trebui facute de catre cumparator, ca urmare a unor daune suportate de acesta in legatura cu orice angajament extrabilantier al BCR.

    Documentul reglementeaza ca, in situatia in care Erste Bank va fi obligata la plata unor sume ca urmare a situatiilor mentionate, AVAS sa suporte eventualele pierderi suferite de banca, fara a depasi valoarea de 50% din pretul de cumparare a actiunilor platit de cumparator catre AVAS. Astfel, valoarea de 50% din pretul pachetului de actiuni reprezinta limita pentru despagubiri acordate pentru daune, pierderi si alte sume platibile in legatura cu declaratii si garantii, obligatii si raspunderi ale vanzatorului conform contractului de privatizare.

    De asemenea, prin aceasta Hotarare a Executivului se aproba si mecanismul care va sta la baza realizarii acestor plati. Astfel, in cazul in care cumparatorul ar suferi eventuale daune rezultand din orice angajament extrabilantier al BCR reiesit din activitatea Bancorex, precum si din pretentiile judiciare rezultate din activitatea Bancorex, este obligat sa notifice AVAS.

    Notificarea va fi facuta cu 30 de zile inainte de expirarea perioadelor relevante la care BCR are dreptul de a recupera sumele platite in legatura cu obligatiile Bancorex. Potrivit aceluiasi mecanism, AVAS trebuie sa faca aceste plati rezultate din obligatiile Bancorex in termen de 60 de zile de la notificarea transmisa de catre cumparator.

    Sursa: Curierul National, 11 septembrie 2006.

    mai mult

Pagina

inchide