19.03.2007
-
Vanzarea Antibiotice Iasi, amanata
Gandul ATB
___
Vanzarea Antibiotice Iasi a fost amanata pentru a doua jumatate a anului, din cauza demararii cu intarziere a procedurilor de selectie a consultantului financiar. 'Daca la sfarsitul lunii aprilie avem contractul semnat cu consultantul, probabil ca in doua - trei luni de zile vom da anuntul de privatizare pe baza strategiei intocmita de consultant', a declarat Teodor Atanasiu, presedintele Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului, citat de Mediafax. Atanasiu crede ca Antibiotice Iasi va atrage multi investitori, printre care si fonduri de investitii, avand in vedere ca societatea produce dividende. Firma care va oferi consultanta financiara la privatizarea Antibiotice va trebui sa propuna o strategie prin care sa fie obtinut cel mai bun pret.
Sursa: Gandul, 19 martie 2007.' -
Bursa de la Bucuresti vrea sa cumpere surate din Balcani
Adevarul
___
Pentru a spori atractivitatea, oficialii BVB nu exclud preluarea burselor de la Sofia sau Ljubljana
Desi se afla la stadiul discutiilor de principiu, membrii Consiliului de Administratie al Bursei de Valori Bucuresti vor sa mareasca piata autohtona pentru a avea o putere de negociere mai mare in cazul unor oferte de preluare din partea unor operatori de calibru international.
Membrii Consiliului de Administratie al Bursei de Valori Bucuresti se gandesc sa achizitioneze piete mai mici din regiune. Motivul principal al planurilor de extindere in alte state tine de sporirea puterii BVB, in perspectiva preluarii pietei romanesti de un jucator de talie internationala. Discutiile au avut loc la sfarsitul saptamanii trecute, odata cu reunirea membrilor CA al BVB. Petru Prunea, presedintele Broker Cluj si membru in CA, a precizat, citat de NewsIn, ca actionarii Bursei au discutat despre o eventuala crestere a capitalului BVB prin preluarea unor burse din regiune. Astfel, nu este exclusa o eventuala preluare a burselor din Sofia sau Ljubljana. Totusi, momentan, aceastea nu sunt decat discutii de principiu. 'Trebuie mai intai sa ne dezvoltam pentru a putea avea colaborari cu marile burse europene de pe pozitii asemanatoare. Nu vrem sa fim cumparati ca o bursa mica', a precizat presedintele Broker Cluj.
De fapt, casele de brokeraj din tara noastra au intuit potentialul Bursei de la Sofia si au lansat inca de anul trecut platforme de tranzactionare pe aceasta piata. Asta pentru ca analistii pietei autohtone de capital considera Bursa de la Sofia drept o completare la oferta de actiuni romanesti, intrucat adauga oportunitatile de a investi in companii de turism precum Albena, Nisipurile de Aur, precum si in segmentul imobiliar din Bulgaria. Sofia este, practic, singura piata din Est unde vehiculele de piata imobiliara (Real Estate Investment Trusts) sunt cotate.
Bursa de la Sofia este alcatuita din doua segmente: piata oficiala si piata neoficiala. La sfarsitul lunii februarie, capitalizarea pietei oficiale, pe care sunt listate 16 societati, se ridica la circa 2,5 miliarde de euro, volumul mediu zilnic de tranzactionare apropiindu-se de trei milioane de euro. Iar pe piata neoficiala sunt listate 334 de companii care cumulau o capitalizare de 7,26 miliarde de euro. Rulajul zilnic din aceasta piata variaza intre 8-9 milioane de euro.
Totodata, capitalizarea Bursei din Slovenia se ridica la 20,3 miliarde de euro. Astfel, pe piata din Ljubljana sunt listate 204 de societati. Iar rulajul mediu zilnic a fost, in acest an, de circa 3,9 milioane de euro. Pentru comparatie, Bursa de Valori Bucuresti a obtinut, in acest an, o valoare medie zilnica a tranzactiilor de circa 16 milioane de euro, la o capitalizare de peste 23 miliarde de euro. Cu toate ca indicatorii celor doua burse aflate in vizorul oficialilor BVB sunt mai mici comparativ cu piata romaneasca de capital, strategia Bursei de la Bucuresti ridica multe semne de intrebare. Pe de o parte, rulajul mediu zilnic al Bursei de la Sofia raportat la capitalizare este peste nivelul similar al pietei noastre de capital. Iar pe de alta parte, Bursa de la Ljubljana detine o capitalizare ce concureaza cu cea a BVB. Mai mult, in contextul intentiilor de extindere a Bursei de Valori Bucuresti in afara tarii, trebuie amintit atat esecul fuziunii cu Bursa Monetar-Financiara si de Marfuri din Sibiu, cat si de tergiversarea translatarii societatilor listate pe fosta bursa electronica Rasdaq pe un sistem alternativ de tranzactionare.
Sursa: Adevarul, 19 martie 2007.'
16.03.2007
-
Turism Felix vine miercuri pe Bursa
ZF RO - FONDURI MUTUALE TUFE
___
Compania de turism balnear Turism Felix (TUFE) va incepe miercuri tranzactionarea la categoria a II-a a Bursei de Valori Bucuresti, potrivit directorul general adjunct al SIF Transilvania, societate de investitii care controleaza Turism Felix. 'Compania indeplinea toate conditiile pentru a fi listata la categoria I a Bursei de Valori Bucuresti, insa am preferat sa o listam la categoria a II-a pentru a vedea mai intai cum evolueaza situatia in piata, pentru ca au fost exemple de societati care nu aveau lichiditate si mai apoi au fost retrogradate', a declarat Florian Firu. Societatea va pleca de pe piata RASDAQ pe Bursa dupa finalizarea transferului registrului actionarilor companiei la Depozitarul Central si efectuarea celorlalte formalitati necesare acestui proces.
SIF Transilvania este actionarul majoritar al Turism Felix, ceilalti actionari importanti ai companiei fiind restul SIF-urilor.
Sursa: Ziarul Financiar, 16 martie 2007.' -
Seful Bank of Cyprus: Nu sunt perspective bune de achizitii bancare in Romania
Wall-Street.ro
___
Bank of Cyprus (BoC), care va lansa operatiunile bancare din Romania in aprilie, nu considera ca exista, in momentul de fata, oportunitati de preluare a altor banci si va opta pentru cresterea organica a diviziei romanesti, a declarat, pentru NewsIn, presedintele grupului, Eleftherios Ioannou.
'Nu sunt perspective bune de achizitii in Romania, asadar vom opta pentru cresterea organica de acum', a spus Ioannou, care a condus Alpha Bank Romania intre 2000 si 2004.
Clientii eleni si ciprioti care fac afaceri in Romania au constituit un argument in favoarea intrarii bancii pe piata romaneasca, spun presedintele grupului, care adauga insa ca BoC nu se va baza doar pe ei. 'Experienta mea imi spune ca nu te poti baza doar pe clientii straini. intr-adevar avem clienti foarte buni din Cipru sau Grecia, insa o banca buna trebuie sa se extinda si spre respectiva tara'.
Reprezentantii BoC au precizat institutia va fi initial o banca de nisa, eventual o banca universala. 'Produsele de baza vor fi in prima faza cele destinate companiilor. Pentru partea de retail, avem nevoie de o retea, iar aceasta se face in timp', a declarat directorul general al BoC Romania, Vassilis Papaioannou. 'Retailul nu este prioritatea noastra, insa o sa urmarim si noi acest sector'. Banca va oferi in prima faza doar produsele de baza si va aduce noi produse pe masura ce banca se “rodeaza” cu piata romaneasca.
Banca se va axa foarte mult in Romania si pe sectorul imobiliar. 'Cipriotii se concentreaza mult pe imobiliare', a spus Ioannou. BoC va finanta atat constructia de proiecte mari, insa va oferi si credite ipotecare pentru persoanele fizice.
Un serviciu, descris de presedintele BoC ca un 'atu al grupului', este factoringul. Banca nu ofera servicii de factoring printr-o divizie speciala, ci prin banca. 'Vom oferi factoring si pe piata romaneasca si va fi gestionat de un departament din banca'.
Grupul cipriot mai ofera servicii de leasing pe piata romaneasca prin divizia specializata. Alte produse ar putea include si asigurari de viata, in urma contactelor cu compania de asigurari a grupului din Grecia. BoC Romania va mai si oferi bancassurance.
Presedintele grupului a declarat ca spera sa castige noii clienti prin rapiditatea serviciilor. 'Cand o companie vrea un imprumut, fie il aprobi rapid, fie il respingi la fel de repede', a spus Ioannou. 'A intarzia este cel mai rau lucru'.
Banca romaneasca va tinti sa aiba un portofoliu de noi credite de 96 milioane euro pana la finalul acestui an, insa aceasta cifra ar putea fi mai mare daca vor fi transferate si creditele incheiate de sucursala cipriota a bancii. 'in momentul de fata nu se stie daca grupul va transfera imprumuturile incheiate inainte in Romania', a spus Papaioannou. 'Poate fara rezervele minime ale bancii centrale ne mai gandim la acest lucru'.
BoC a fost fondata in 1899 si este liderul de piata in Cipru. Banca ofera servicii de retail si comerciale, dar si de finantare, de factoring, de brokeraj, de asigurari generale si de viata. Bank of Cyprus mai gestioneaza fonduri si ofera servicii de banca de investitii. Grupul financiar are este prezent in Grecia, Australia, Marea Britanie, Insulele Channel, SUA, Canada, Africa de Sud, Rusia si Romania. La sfarsitul anului trecut, activele grupului financiar BOC erau la circa 25,2 miliarde euro. Bank of Cyprus tinteste un profit net de 415 milioane euro, cu 31% mai mare fata de nivelul din 2006.
Sursa: Wall-Street.ro, 16 martie 2007.' -
Integrarea Flanco a dus Flamingo la pierderi de 15,5 milioane de euro pe anul trecut
DailyBusiness.ro
___
Flamingo International a inregistrat pierderi de 15,5 milioane de euro in 2006, in urma unor venituri totale de 153,3 milioane de euro, si estimeaza un profit de 400.000 de euro pentru anul in curs, au anuntat oficialii companiei.
Pierderile inregistrate au inclus costurile operationale de integrare a retelei de magazine Flanco in structura Flamingo (9,6 milioane de euro). Veniturile din vanzari au scazut cu 3,4 milioane euro, au spus reprezentantii Flamingo.
Din totalul vanzarilor inregistrate in 2006, segmentul de IT&C a reprezentat 25%, cel de electrice 35%, iar cel de electrocasnice 40%.
Conducerea companiei estimeaza venituri de 172 mil. euro pentru anul in curs si o crestere a profitului de pana la 10 milioane de euro in 2010.
Flamingo International opereaza prin brandurile Flanco, Flanco World si Flamingo Computers. Compania a obtinut anul trecut o cota de 18% din piata retail (IT&C, electrice si electronice) din Romania. Grupul detine al doilea loc in aceasta piata, dupa Altex, care detine o cota de 26%.
Oficialii companiei au apreciat ca Flamingo Computers s-a clasat anul trecut, pentru al patrulea an consecutiv, pe primul loc in piata de IT&C din Romania, cu o cota de 12,2%.
Singurul retailer IT&C listat la BVB, Flamingo International, a evaluat piata de retail pe care activeaza in Romania la o valoare cuprinsa intre 850 si 900 de milioane de euro pentru anul 2006, in scadere cu 15-20% fata de anul 2005.
Grupul estimeaza un ritm de crestere al vanzarilor de 28% in 2007 si 30% in 2008.
Conducerea companiei a hotarat, anul trecut, inchiderea a 47 de magazine neprofitabile si reducerea personalului de la 2.000 la 1.200 de angajati, in februarie 2007. De asemenea, structura manageriala a fost redusa de la 350 la 120 de persoane.
'Ne propunem sa crestem suprafata de vanzare de la 45.000 mp in 2006, la 59.000 in 2007 si la 75.000 in 2008', a declarat Jiri Rizek, CEO Flamingo.
Jiri Rizek a apreciat ca intrarea pe piata romaneasca a unui jucator important european se va petrece abia peste cativa ani, tinand cont ca pietele din Cehia sau Ungaria, tari cu populatie de doua ori mai mica decat Romania, depasesc valoarea de 1 miliard de euro.
In prezent, Flamingo detine un numar de 157 de magazine, suprafata de vanzare de 45.000 metri patrati fiind impartita intre Flanco World (28%), Flamingo Computers (17%) si Flanco (50%).
Sursa: Dailybusiness.ro, 16 martie 2007.' -
Criza din pietele financiare internationale inca nu s-a finalizat
Adevarul
___
Analistii din Romania spun ca, totusi, economia autohtona va fi ferita, pe termen scurt, de dezechilibrele externe
Inmultirea anunturilor de falimente ale companiilor din Statele Unite ce acorda credite ipotecare persoanelor cu un istoric indoielnic de plata a inceput sa afecteze si institutiile de credit din alte state. Ceea ce ar putea duce la noi caderi ale pietelor financiare internationale. Dar, pentru urmatoarele luni, tara noastra pare sa fie mai putin influentata de criza din pietele internationale.
Desi evolutiile din ultimele zile ar putea indica o stabilizare a cursului de schimb al leului, influentele internationale ar mai putea afecta totusi evolutia monedei nationale. Asta pentru ca piata imobiliara din Statele Unite este intr-un continuu declin, companiile ce ofera credite ipotecare persoanelor cu un istoric indoielnic al platilor inregistrand pierderi semnificative. In plus, asteptarile privind evolutia yenului japonez pe termen scurt indica o tendinta de apreciere, ceea ce ar putea avea implicatii in pietele valutare din statele emergente. Totusi, tara noastra are o pozitie privilegiata.
Leul romanesc, mai puternic decat monedele din Europa Centrala
Radu Craciun, analistul-sef al ABN Amro, a declarat pentru Adevarul ca in momentul de fata nu intrevede un scenariu catastrofal pentru evolutia monedei nationale. 'De altfel, daca ne uitam la momentele din trecut, leul romanesc s-a comportat mult mai bine decat alte monede din regiune', adauga Radu Craciun. Spre exemplu, in momentul cand pietele financiare internationale inregistrau scaderi abrupte, conducand la deprecieri ale valutelor din statele emergente, moneda nationala a inregistrat variatii mult mai mici. Una dintre explicatii ar putea tine si de faptul ca piata financiara autohtona este mult mai slab dezvoltata, fiind prea putine instrumente disponibile pentru investitorii straini. 'Dar si pentru ca exista interes din partea unor fonduri straine care, desi in momentul de fata nu au expunere in tara noastra, vor sa intre in Romania', adauga analistul-sef al ABN Amro. Astfel, unii investitori asteapta un nivel al cursului de schimb pe care sa il considere favorabil, cum ar fi 3,14 lei/euro. Iar aceasta evolutie ar putea actiona ca un capac impotriva unei deprecieri substantiale a monedei nationale, subliniaza Radu Craciun.
Totodata, economistul-sef al ING Romania, Florin Citu, considera ca aprecierea monedei nationale va continua in urmatoarea sase luni, indiferent de contextul din mediul financiar international. Motivul tine, pe de o parte, de diferentialul dintre dobanzile interne si cele externe, iar pe de alta parte, de faptul ca inca nu avem o piata dezvoltata a obligatiunilor, ne-a declarat Citu.
Falimentele institutiilor de credit ipotecar din SUA continua
Un studiu realizat de cea mai mare institutie de credit din Danemarca, Danske Bank, care si-a anuntat intentia de a desfasura operatiuni directe in tara noastra, indica faptul ca monedele statelor din regiunea Europei Centrale ar putea inregistra deprecieri in urmatoarele trei luni. Astfel, asteptarile analistilor Danske Bank indica o depreciere a zlotului polonez cu circa 4% comparativ cu euro, la fel ca si in cazul forintului maghiar. Iar cursul coroanei cehesti ar putea scadea cu un procent. Motivul deprecierii valutelor din statele Europei Centrale tine de temerile privind caderea pietei imobiliare din Statele Unite. Asta si pentru ca ultimele stiri internationale indica faptul ca falimentele companiilor din SUA ce ofereau imprumuturi ipotecare incep sa afecteze si alte companii. Spre exemplu, cotidienele internationale au anuntat, ieri, ca una dintre cele mai mari institutii de credit din Marea Britanie, Barclays, a solicitat New Century Financial din SUA (al doilea finantator de credite ipotecare persoanelor cu un istoric indoielnic de plata) sa returneze o finantare de aproximativ 900 milioane de dolari (aproape 700 milioane de euro). Iar acest anunt demonstreaza faptul ca recesiunea din piata imobiliara a SUA incepe sa afecteze si economia Marii Britanii.
Totusi, ar trebui sa survina o cadere mai puternica decat cea inregistrata in zilele anterioare pentru a fi afectat semnificativ cursul monedei nationale, conchide Radu Craciun.
Sursa: Adevarul, 16 martie 2007.'
15.03.2007
-
Impact se pregateste sa stranga fonduri de pe Bursa pentru investitia de la Cluj
ZF RO - FONDURI MUTUALE IMP
___
Compania de dezvoltare imobiliara Impact Developer & Contractor (IMP) va cauta finantare pe piata de capital pentru proiectul rezidential pe care-l va dezvolta in Cluj-Napoca in parteneriat cu autoritatile locale, potrivit presedintelui companiei, Dan Ioan Popp.
Impact va dezvolta un cartier rezidential cu circa 5.000 de locuinte in zona 'Dealul Lomb' din Cluj-Napoca, pe un teren de 204 hectare pus la dispozitie de Primaria municipiului Cluj-Napoca. Valoarea investitiei este estimata de reprezentantii Impact la peste 300 mil. euro.
'Conform estimarilor initiale facute in urma cu 6 luni pe baza unui studiu de prefezabilitate, valoarea investitiei era cuprinsa intre 250 si 300 mil. euro.
Luand in considerare ca terenul este cu circa 10% mai mare decat se estima initial, iar preturile terenurilor au mai crescut intre timp, ne asteptam ca valoarea investitiei sa creasca cu 10-15%', a declarat pentru ZF, Dan Ioan Popp.
Parteneriatul dintre Impact si Primaria Cluj se va concretiza prin infiintarea unei societati comerciale din care Primaria va detine 51%, iar Impact va controla restul de 49%. Contributia Primariei va consta in terenul de 204 hectare pe care va fi amplasat cartierul rezidential, in timp ce Impact va contribui cu aporturi in numerar. Valoarea exacta a investitiei Impact va fi cunoscuta in urma evaluarii terenurilor.
'Contractul de societate va fi semnat cel mai devreme in septembrie 2007, iar primele influente ale proiectului in rezultatele Impact cred ca se vor vedea in 2008', a spus presedintele Impact.
Doua treimi din terenul pus la dispozitie de primarie va fi utilizat pentru constructia cartierului rezidential, care va cuprinde, pe langa unitatile locative, infrastructura aferenta si o serie de cladiri administrative care vor fi cedate autoritatilor locale. Impact va realiza infrastructura si pentru cealalta treime din teren, care va fi pusa la dispozitia Primariei.
'In ceea ce priveste finantarea, pozitia buna pe care compania o are pe piata de capital datorita investitorilor institutionali faciliteaza obtinerea de finantari prin intermediul pietei de capital', a mai precizat Popp. Potrivit acestuia, investitorii institutionali straini controleaza peste 36% din actiunile Impact, in timp ce managerii si administratorii companiei detin circa 42% din actiuni. Dintre fondurile straine, cei mai importanti investitori in actiuni Impact sunt suedezii de la East Capital, care detin peste 5% din actiuni.
Impact este una din cele mai active companii in ceea ce priveste finantarea prin intermediul pietei de capital, realizand in ultimii ani mai multe majorari de capital si emisiuni de obligatiuni. Compania are un capital social de 100 mil. lei (29,4 mil. euro) si o capitalizare bursiera de circa 740 mil. lei (217 mil. euro).
Compania a obtinut anul trecut un profit net de 18,7 mil. lei (5,3 mil. euro), cu 74% mai mare decat in 2005, potrivit rezultatelor preliminare realizate conform standardelor romanesti de contabilitate (RAS). Conform standardelor internationale de contabilitate (IFRS), compania a raportat un profit de 33 de milioane de euro din reevaluarea activelor.
'Acest profit de 33 de milioane de euro rezultat din reevaluarea activelor nu este impozabil si se va regasi in profitul brut pe 2007 al companiei', a declarat Popp.
Sursa: Ziarul Financiar, 15 martie 2007.' -
Platforma comuna a BVB - Cipru poate dubla actionariatul strain
Curierul National
___
Realizarea unei platforme comune de tranzactionare intre Bursele din Bucuresti si cea din Cipru poate dubla actionariatul strain in companiile listate. Reprezentantii Bursei de Valori Bucuresti si Bursei de Valori din Cipru vor analiza posibilitatea lansarii unei platforme comune de tranzactionare intre cele doua institutii, conform declaratiei presedintelui operatorului cipriot, Nondas Metaxas. 'Platforma comuna de tranzactionare dintre cele doua Burse va facilita accesul investitorilor la cele doua piete si va diminua birocratia', a afirmat Metaxas. 'Avem aceasta preocupare, o avem de mult timp. Subiectul a fost atins si cu alte ocazii si speram sa gasim cea mai buna optiune de cooperare', a declarat Septimiu Stoica, presedintele Bursei de Valori Bucuresti. Conform reprezentantilor celor doua Burse, vor fi luate in discutie si posibilitatea listarii companiilor romanesti pe piata cipriota si invers, precum si alte modalitati de cooperare intre cele doua institutii. 'Imediat cum vom ajunge la o intelegere cu reprezentantii Bursei de Valori Bucuresti vom demara procedurile de implementare a platformei comune. Nu cred ca implementarea va dura mai mult de cateva luni', a spus Metaxas.
El a aratat ca introducerea platformei nu va inregistra dificultati, intrucat din punct de vedere tehnic cele doua Burse sunt similare, iar legislatia pietelor de capital din cele doua state este similara, respectand normele europene. Bursa de Valori din Cipru are o platforma comuna de tranzactionare cu Bursa din Grecia. 'Dupa implementarea platformei volumele de tranzactionare au crescut de patru ori si a crescut si accesibilitatea la companiile listate pe cele doua Burse', a mai spus Metaxas. 'Ar fi interesanta si o platforma Grecia - Cipru - Romania. Discutia este pe masa, insa nu este nimic stabilit', a spus Metaxas. Implementarea platformei comune dintre Bursa din Cipru si cea din Grecia a durat un an si jumatate, conform oficialului din Cipru. La Bursa din Cipru sunt listate 141 de companii, iar capitalizarea bursiera se ridica la 17 mld. euro, in timp ce in Romania sunt listati 58 de emitenti, cu o capitalizare de 23 mld. euro.
Sursa: Curierul National, 15 martie 2007.' -
Sistem dualist de conducere la Petrom
Adevarul SNP
___
Petrom va avea un sistem dualist de conducere. Astfel, Petrom va fi administrata intr-un sistem dualist, de catre un directorat, sub supravegherea unui Consiliu de Supraveghere, format din noua membri. Membrii Consiliului de Supraveghere pot fi actionari la Petrom, dar nu pot intra in componenta Directoratului, potrivit modificarilor propuse de Consiliul de Administratie la actul constitutiv al Petrom. Membrii Consiliului de Supraveghere vor fi alesi de actionari si vor avea un mandat de patru ani. Presedintele Consiliului va fi ales de catre membrii acestuia. Patru din cei noua membri ai Consiliului vor fi independenti fata de actionarul majoritar al Petrom, grupul OMV. Cat timp statul roman sau autoritatile statului vor detine impreuna actiuni Petrom de peste 15% din capital, doi dintre cei patru membri independenti vor fi alesi la propunerea AVAS. Daca detinerea statului este cuprinsa intre 10% si 15%, unul dintre membrii independenti ai Consiliului de Supraveghere va fi ales la propunerea AVAS.
Sursa: Adevarul, 15 martie 2007.
14.03.2007
-
Alumil ar putea veni pe Bursa pana pe 23 martie
ZF RO - FONDURI MUTUALE ALU
___
Actiunile Alumil ar putea intra la tranzactionare saptamana viitoare, la trei luni de la finalizarea ofertei publice initiale a companiei.
Actiunile producatorului de profiluri din aluminiu Alumil Rom Industry ar putea intra la tranzactionare pana la finele saptamanii viitoare, listarea acestora urmand sa fie supusa aprobarii in cadrul sedintei de luni a Comisiei de Listare a Bursei de Valori, potrivit reprezentantilor societatii de brokeraj Alpha Finance, care a intermediat oferta Alumil.
'Solicitarea de listare a fost transmisa de ceva timp Bursei de Valori si am primit promisiunea ca va fi discutata in sedinta de lunea viitoare a Comisiei de Listare. In aceste conditii estimam ca pana la sfarsitul saptamanii Alumil va fi listata', a declarat pentru Ziarul Financiar Daniel Palita, seful departamentului de finantare corporatista din cadrul Alpha Finance.
Sursa: Ziarul Financiar, 14 martie 2007.'
Pagina